lauantai 6. syyskuuta 2008

Kirje kissanhoitajalle







Merja Anttila c/o Murcia Widerroos
Ummuskuja 4
82063 Lunkaala
Suomi. FINLANDIA


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merja-hyvä,

saavuimme tänään tänne aurinkoiseen Espanjaan. Pian jatkamme matkaa Aurinkorannikolta kohti Madridia, ja ajattelin kirjoittaa sinulle pikimmiten pieniä lisäohjeita kissan hoidosta. Jätin jo lapun, mutta luulen, etten muistanut kaikkea.

Muistathan, että Murcia haluaa ihmisen seuraa päivittäin. Leiki sen kanssa pari tuntia, oleile sen kanssa kotosalla mahdollisimman paljon. Kashmirlankarulla on sille eritoten mieleen, se purppurainen.

Muista antaa kaksi ruokalusikallista kermaa sille. Ei enempää eikä vähempää. Muun ruuan annostuksen näet viikkolistasta, jonka olen laatinut omaan käyttööni. Sen ruokkiminen on hieman vaivalloista, mutta luistaa ei siitä saa. Tänään sinun pitäisi olla hauduttamassa naudan sydäntä uunissa, laittaa siihen hitu oliiviöljyä ja ruokalusikallinen riisiä, palanen tulee viipaloida terävällä veitsellä kapeiksi suikaleiksi. Kaikki ruoka hyvin jäähtyneenä mutta vielä hieman lämpöisenä kissan eteen.

Huolehdi harjauksesta päivittäin, niin Murcian verenkierto pysyy kunnossa. Tarkasta, ettei anturoissa ole kovettumia ja laita niihin hieman rasvaa ja töppöset jos ne ovat kovettuneet. Ota töppöset pois noin tunnin kuluttua ja laita hieman talkkia anturoiden väliin.

Kissanhiekka on vaihdettava päivittäin.

Murcian lempilaulu on Suspicious Minds. Ellet osaa laulaa sitä itse, etsi levy kirjastosta ja soita sitä laulua joka päivä kerran tai pari.

Tuuleta kissan petivaatteet joka aamu ja aina päiväunien jälkeen iltapäivällä. Niissä ei saa olla irtokarvoja.

Siivoa koko asunto kaksi kertaa viikossa. Murcia pitää siisteydestä.

Lokakuussa nähdään, soitan kerran viikossa, torstaisin noin kello seitsemältä kysyäkseni miten siellä voidaan. Annan silloin joka kerta yhteystietoni, että saat minuun yhteyden jos Murcialle sattuu jotain tai sinulle tulee jotain ongelmia sen hoidossa.

Hyvää syksyä sinne,
toivottaa
Marjatta.

Ei kommentteja: